• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

FAQ

Dat kan. De bedoeling is vooral dat je het geleerde toepast in je dagelijkse praktijk en dit kan combineren met wat je reeds eerder leerde tot iets wat jou en de kinderen die je begeleid vooruit helpt.

Vanaf 7 april 2021 kan je starten. Hierna kan je als je ingelogd bent, direct met je aangekochte cursus starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

Maandelijks zal er met de andere deelnemers een online bijeenkomst zijn op de laatste woensdag van de maand. De eerste keer zal er kennismaking zijn met elkaar en zullen de vragen die op voorhand ingestuurd werden over de eerste module beantwoord worden. Vanaf de tweede tot de vijfde maand worden er telkens 2 modules behandeld. De laatste keer wordt module 10 behandeld. 

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord.

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

top
© 2021 Praktijk voor ergotherapie - Powered by Maatos