• 640 incl. BTW
  4.5( 2 Reviews )
  18

  Wat doe je met al die kinderen die ‘lastig’ gedrag vertonen of moeilijk tot leren komen? In deze cursus leer je als coach, therapeut of leerkracht in 10 modules en 6 online sessies om kinderen te begeleiden vanuit hun prikkelverwerking en hoe je deze kinderen hiermee kan ondersteunen om meer balans te brengen en hun groeipotentieel te benutten.

  640 incl. BTW
 • 37 incl. BTW
  4.5( 2 Reviews )
  22

  Wil jij inspiratie om naar kinderen en hun gedrag te kunnen kijken vanuit hun prikkelverwerking? Wist je dat je hen van daaruit kan ondersteunen in hun groei en leervermogen? In 2 video’s van ongeveer een uur neem ik je mee in de boeiende wereld van de zintuiglijke prikkelverwerking. Je kan de inhoud verwerken in een werkboek bij video 1 en met nota’s bij de powerpoint van video 2.

  37 incl. BTW
 • 640 incl. BTW
  5( 1 Reviews )
  12

  Wat doe je met al die kinderen die ‘lastig’ gedrag vertonen of moeilijk tot leren komen? In deze cursus leer je als coach of leerkracht in 10 modules om kinderen te begeleiden vanuit hun prikkelverwerking en hoe je deze kinderen hiermee kan ondersteunen om meer balans te brengen en hun groeipotentieel te benutten.

  640 incl. BTW